Opis forum
red.naczelny
Niech kazdy na razie napisze co chciałby robic!
redaktor
4 liga i teksty o Wisle Puławy
redaktor
3-liga Łada Biłgoraj relacje i teksty,V-liga gr.Zamość i klasy pozastałe z Zamościa rozgrywkowe i ostanie robienie zdjęć-fotek a takze relacje z 1-ligi lub 2 też jest mozliwość.
Ostatnio edytowany przez Dariusz Buczek (2007-12-11 09:50:29)
redaktor
4 liga Start Krasnystaw i V liga chełmska... w szczegolności Hetman Żółkiewka...
redaktor
Hetman Zamość, 3 liga, 2 liga, 1 liga, Młoda Ekstraklasa, 2 liga kobiet (Hetman Zamość), reprezentacja Polski, felietony na temat sędziowania i innych spraw mało związanych z samym piłkarskim środowiskiem
redaktor
V liga Chełmska - w szczególności Włodawianka , 4 liga
redaktor
- 4 liga, w szczególności Lublinianka, ale mogę też od czasu do czasu przewieźć 4 litery gdzieś indziej
- 3 liga, może być Avia, nie chcecie, to nie, ja wezmę mimo sumienia
- Felietony i innej maści teksty publicystyczne - ale wiesz, na jakiej zasadzie:)
- Statystyka 3 ligi, o ile zajdzie taka potrzeba.
W sumie duży chłopiec jestem, wyzwań się nie boję. Czyń swoją powinność
red.naczelny
Avię juz mamy, więc Paweł tylko czasami będziezsz wypuszczał się do Świdnika. priorytet to Lublinianka:) przynajmniej ten dla Ciebie:)
redaktor
Ok, czyli w moim przypadku na stałe "Rzut z autu" i Lublinianka + "co będzie trzeba". Napisz mi na gg albo na PW, co by forum nie zaśmiecać, kogo z 4 ligi mamy z tej grupy a na które muszę jeździć
redaktor
Właściwie wszystko co będzie trzeba (biorąc pod uwagę ograniczony czas w klasie maturalnej ). Chętnie zajmę się felietonami i mogę spróbować swoich sił z jakimiś analizami.
redaktor
V liga Lublin tez ujdzie w tłumie te najbliższe wyjazdy bo nie mam kasy na benzyne
red.naczelny
Piotrek, najbliższe czyli jakie miasta bierzesz pod uwagę?
redaktor
MKS Janowianka, reportaze,sprawozdania, komentarze, zdjecia,sprawy zwiazane z tą druzyna i 4 liga oraz II Wojewodzka Liga Juniorów Starszych ....