Opis forum
red.naczelny
Panowie!!! Dziś programsita o 2,30 zakończył pracę nad naszym portalem:) Tylko generalna obróbka, ale już od jutra będzie można wrzucać newsy! Opracowuję takze program do statystyk i od przyszłego tygodnia (6,7 stycznia) będzie trzeba uzupełniac bazę! Tj. wpisywać składy, sędziów, stadiony itp.!!! Ponadto od 20 stycznia nasz portal będzie już kompletny! Pozostaje mi zapytać czy wszyscy są gotowi do pracy i chętni dalej kontunuować. Proszę o wpisywanie się tutaj czy chcecie dalej pracować. Deklarację zbieram do 2 stycznia, gdyż w naszej redakcji nie ma miejsca dla obijajacych się leni! Wpisujcie się! Wszystko zależy od nas, musimy zdążyć ze wszystkim! Nie mozemy zawieść. Dostaliśmy potężne wsparcie, wczoraj widziałem produkcję billboardów oraz reklam na stadiony. Mamy też już spot dzwiękowy na stadiony! Do pracy!!!
redaktor
Ba. Robię, co mam robić Jak będzie trzeba, mogę zrobić do całej 4. ligi excela statystycznego
Ostatnio edytowany przez Paweł Rywacki (2007-12-30 11:00:50)
redaktor
Też sie deklaruje...
z-ca red. naczelnego
Piotrze, Możesz na mnie liczyć
redaktor
Ja także podejmuję wyzwanie, zróbmy coś świetnego, coś z czego będziemy dumni
redaktor
Piotr Walczak napisał:
wczoraj widziałem produkcję billboardów oraz reklam na stadiony. Mamy też już spot dzwiękowy na stadiony!
Nieźle to brzmi.
Na mnie oczywiście też możesz liczyć.
redaktor
pewnie ze chce..ostatnio sie troche zaniedbalem..swieta..troche chorowalem alu juz teraz mam troche wiecej czasu i moge sie zabrac do pracy...
redaktor
brzmi ciekawie...juz sie nie moge doczekac...zrobie co w mojej mocy...wchodze w to...)
redaktor
Jestem gotowy do pracy...
redaktor
Gotwy jak zawsze