Opis forum
red.naczelny
Panowie, powoli skompletowaliśmy całą redakcję, możliwe są jeszcze zmiany kosmetyczne i czas zacząc poważny podział zadań Proszę każdego o to by się juz konkretnie wypowiedział. Zacznę od siebie: Motor Lublin i lubelska klasa okręgowa wraz z Piotrkiem Szymańskim:)
redaktor
4 liga i Wisła Puławy i wraz z Piortkiem Walczakiem V liga Lublin. ( Orły Kazimiez, Cisy Nałęczów, Ryki Dęblin)
redaktor
4 liga Start Krasnystaw 5 liga Chelmska Hetman Żółkiewka
redaktor
4 liga Lubelska - MKS Janowianka, ewentualnie takze Opolanin Opole Lubelskie, II Wojewódzka Liga Juniorów Starszych
Ostatnio edytowany przez Mateusz Szczecki (2007-12-18 14:05:26)
z-ca red. naczelnego
Górnik Łęczna, epizodycznie Orlęta Radzyń, 3 liga, jakby jakieś zastępstwa za Piotrka na Motor były kiedyś, to ja pierwszy
redaktor
3 liga, Hetman Zamość. zamojska okręgówka (Huczwa Tyszowce, Hetman II Zamość),
redaktor
IV liga Lublinianka, "Rzut z autu" i co potrzeba
redaktor
"Rzut z autu" i chętnie "Analiza taktyczna".
Co do analizy to mam pomysł na mało pracochłonne graficzne przedstawianie analiz (oczywiście plus opisy teksty etc.)
redaktor
V liga lubelska, Sygnał Lublin, jakieś podsumowania itd. Dalej zobaczymy... (dobrze jakby sygnał włączył stronę internetową)
Ostatnio edytowany przez Kamil Wójcik (2007-12-20 20:53:28)
redaktor
4 liga , 5 liga Chełmska , Włodawianka
redaktor
Konkrety, Panowie. Co znaczy "4 liga", "5 liga"? Piszcie drużyny albo i kilka, którymi sie zajmiecie. Bo skończy się na tym, że niektóre drużyny będą mieć po kilku obserwatorów na meczu, inne - żadnego.
z-ca red. naczelnego
nie wszystkimi drużynami z 4 i 5 ligi będziemy sie zajmować. Tylko tymi najważniejszymi Wpisanie "4" "5" liga zobliguje do udziału w tworzeniu statystyk, dyżurnych podsumowań itp. dokładny grafik ustalimy z Piotrkiem po skompletowaniu całego zespołu i dokładnym określeniu kto czym sie zajmie;)
redaktor
Dobra - co oznacza, to ja się np. teraz dowiedziałem, większość ludzi pisze ogólnie. Dlatego ja rzucam się I BęDę SIę (kurde, co to jest duże polskie znaki mi nie wchodzą xd) rzucać o konkrety, bo nie wiem, czy np. mi na Lubliniankę nie wjedzie 10 os. nagle.
Jeśli już mają robić statystyki itp. - niech piszą, jeśli komuś z redakcji będzie coś potrzebne, będzie wiadomo do kogo się zgłosić.
PS. To ustalcie szybko, bo już by się przydały newsy, nieprawdaż? Ile mamy - 3?
Ostatnio edytowany przez Paweł Rywacki (2007-12-22 15:37:31)
red.naczelny
Nie wejdzie na Lubliniankę nikt poza Tobą Osoby, które podejmują się pisania o czwartej lidze, piszą newsy o wszystkich drużynach czwartej ligi, które są nie obsadzone!!! Jasne?
redaktor
Podałem tylko przykład, bo, jak pamiętasz, na lubelskapilka to było notoryczne I jak mają zrobić "wszystkie drużyny, które nie są obsadzone", to znowu może wyjść kaszana. Dalej jednak upieram się, by zrobić przydział drużyn 4-5-ligowych (1,1,1,3-tetrachloro-2-dietylo-2-metylookt-4-yn xd), bo jeśli mi będzie trzeba np. kilka słów do zapowiedzi załóżmy o Spartakusie Szarowola - będę wiedział, kogo mam męczyć
PS. Tylko moja osobista sugestia... Jeśli mamy być DOBRYM portalem regionalnym - zajmijmy się WSZYSTKIMI drużynami z 4. i 5. ligi. Tylko najważniejszymi zajmują się nawet ogólnopolskie, jak np. 90minut, sportowefakty itp. Najważniejszymi to możemy się zająć z okręgówek.
Wesołych Śfiont
Ostatnio edytowany przez Paweł Rywacki (2007-12-24 12:39:38)