Opis forum
red.naczelny
W związku z kilkoma propozycjami rozważam zoorganizowanie turnieju dla dzieciaków, w którym by wystąpiła nasza redakcja. Proszę o podzielenie się swoimi uwagami:)
z-ca red. naczelnego
O! Ciekawa inicjatywa "O puchar lubelskiego sportu"
Jakie kategorie wiekowe bierzesz pod uwagę ?
redaktor
można by zrobić kategorie nie wiekowe a szkolne np przedszkolaki, podstawowka, gimnazjum, srednia.
Mozna by tez wtedy zaprosic mlode druzyny z lig juniorskich na pewno turniej to jest przetestowanie swoich umiejetnosci przez takie druzyny
z-ca red. naczelnego
Wydaje mi się, że taki turniej byłby świetną promocją naszego portalu, można by na niego zaprosić też znane osoby z piłkarskiego (lubelskiego) światka, zastanawiam się jednak jaki termin byłby możliwy. Bo turnieju gwiazdkowego ani noworocznego już chyba nie zdążymy zrobić.
redaktor
moze podczas FERII zimowych
Ostatnio edytowany przez Kamil Kusier (2007-12-14 22:40:42)
redaktor
Z feriami będzie kłopot. Niektóre drużyny mają już zaplanowane obozy sportowe, a dzieciaki po prostu wyjeżdżają. Proponuję pocz. marca, uniwersalna data
redaktor
hehe pomysł fajny popieram
redaktor
No pomysł jak najbardziej dobry, również popieram, a co do daty to zgadzam się że w marcu będzie chyba najlepiej, na roku szkolnym nie powinno być problemu z zawodnikami. A gra z składzie redakcyjnym też jest dobrą ideą, będzie można się bardziej poznać (sport zbliża ludzi )
redaktor
super pomysl tylko min troche data nie odpowiada...ale sam bym w takim turnieju zagral...;p;p swietny pomysl..
redaktor
Zapowiada się ciekawie
redaktor
Moze w czasie przerwy światecznej ? w marcu w tym roku są chyba świeta super pomysł z tym turniejem
popykalibysmy w gałęcję i blizej sie poznali
pzdr
redaktor
na miejsce turnieju proponuje boiska treningowe Hetmana za zamojska Rotunda
Ostatnio edytowany przez Kamil Kusier (2007-12-27 12:16:50)
z-ca red. naczelnego
Wydaje mi się, ze miasto wojewódzkie było by jednak lepszym miejscem
redaktor
dla mnie lepsza opcja bylby Zamosc;)
wszystko zawsze odbywa sie w Lublinie...poraz zmienic ta mentalnosc mieszkancow woj. lubelskiego
z-ca red. naczelnego