Opis forum
red.naczelny
Tutaj wszystko dotyczące forum. Wasze propozycje i uwagi będą mile przyjęte:)!
z-ca red. naczelnego
W forum rozrywka przydałaby się kategoria "Inne dyscypliny", w której można by było dyskutować o wynikach naszych sportowców w innych dyscyplinach, np.: siatkówka, piłka ręczna, koszykówka, skoki narciarskie, formuła 1 itd.
redaktor
Popieram. Poza tym możemy zrobić normalny Hyde Park na forum, gdzie będzie wszystko, typowo "pogadankowy" dział, na luzie. I jeden motyw: wprowadźmy zasadę, że jeśli ktoś ma jakieś prywatne mocno krytyczne uwagi do kogoś, to niech mu da znać o tym przez PW, albo komuna. Nie chce mi sie czytać jazd jednych po drugich, a nie ukrywam, że tak może być, gdyż pochodzimy z różnych miast, i pomimo profesjonalizmu, jesteśmy w większości w takim wieku, że nerwy potrafią puścić
Obstawiam: 5 komentarzy na PW za tą wiadomość?
Uwaga dość potężna.
Piotrze, ilu mamy ludzi, którzy zajmują się 4. ligą? Nie skłamię, jeśli powiem, że praktycznie wszystkie posty o 4. lidze robię sam... Tak chyba być nie powinno, nie jestem redaktorem nadzorującym...
Ostatnio edytowany przez Paweł Rywacki (2008-01-20 12:04:11)
redaktor
Ja miałem sie zajmować samą Janowianka i wywiązuje sie z obietnicy... ale tak poza Pawłem, Kamilem, Piotrkiem Szymańskim, Michałem i mna nikt nic nie pisze praktycznie o 4 lidze jak to jest ? Musze przyznac ci racje Paweł ... Nas 5 to chyba za mało na cały portal nie sądzicie? Gdzie jest reszta piszcie o swoich druzynach trzeba ćwiczyc
Ostatnio edytowany przez Mateusz Szczecki (2008-01-20 21:23:34)
redaktor
Ja chcialem tylko usprawiedliwic Wojciecha Dawida chłopak jest tylko od zdjęć
Z Hetmańskim pozdrowieniem
redaktor
Kamil: Niech ten obiektyw strzela próbki, masz multum wywiadów, może załączać zdjęcia np, mamy fotografa, a nawet nikt nie widział, jakie zdjęcia robi
I na Hetman-Stal mógł pojechać, było "z czego" zdjęcia robić, Hetman bombardował Stal, spokojnie 5-10 fotek by było
Ba, niech się odezwie, poda jakiś kontakt. Przyda się, nawet mi niedługo, jadę na spotkanie prezesa Stali Poniatowa z kibicami, przyda sie obiektyw
Ostatnio edytowany przez Paweł Rywacki (2008-01-21 13:41:41)